آموزش دو و میدانی و دوی سرعت

توضیحات برنامه

فیلم های آموزشی این برنامه ، مفاهیم و نکات مربوط به ورزش دو و میدانی ، به ویژه رشته دوی سرعت را آموزش می دهند. دانستن و یادگیری این تکنیک ها، برای دوندگان دوی سرعت ضروری می باشد.
عناوین این فیلم های آموزشی عبارتند از:
01 : دوی سرعت چیست؟
02 : حفظ حالت مناسب در شروع
03 : نحوه ی قرار گیری بالاتنه
04 : نحوه ی قرارگیری پایین تنه
05 : دویدن با انگشت یا وسط پا یا پاشنه ی پا؟
06 : جلوگیری از شروع غلط
07 : شروع دوی سرعت
08 : قرارگیری و ایستادن مناسب
09 : ضربه ی پای مناسب
10 : دونده ی سرعت خوب نیاز به چه چیزی دارد؟
11 : حفظ فرم مناسب
12 : دویدن سریع تر
13 : دویدن مثل یوسین بولت
14 : سه تکنیک تمرین سرعت
15 : تکنیک های شتاب
16 : روش درست کم کردن شتاب
17 : بالا بردن قدرت بازو
18 : پلای متریک چیست؟
19 : تمرین برای دوی شصت متر
20 : تمرین برای دوی صد متر
21 : تمرین برای دوی دویست متر
22 : تمرین برای دوی چهارصد متر
23 : سه نکته برای دویدن شصت متر
24 : سه نکته برای دویدن صد متر
25: سه نکته برای دویدن دویست متر
26 : سه نکته برای دویدن چهارصد متر
27 : سه نکته برای دویدن هشتصد متر
28 : ریگ چیست؟
29 : حرکات کششی قبل از دوی سرعت
30 : گرم کردن قبل از دوی سرعت
31 : انتخاب لباس مناسب
32 : انتخاب میخ دوی سرعت
33 : تغذیه مناسب
34 : تاثیر آب و هوا روی دوی سرعت
35 : دویدن برای چربی سوزی
36 : قوانین مسابقه ی دوی سرعت
37 : چطور یک دونده ی سرعت حرفه ای شویم؟

از سایر محصولات آموزشی ورزش های کششی ، حرکتی و سرعتی دیدن فرمایید.

مطالب بیشتر

دو و میدانی به مجموعه‌ای از ورزش‌هایی گفته می‌شود که شامل انواع دو، پرش، پرتاب، پیاده‌روی، و رشته‌های ترکیبی است.
برگزاری مسابقات دو و میدانی، در مقایسه با دیگر ورزش‌ها، ساده‌تر است و نیاز چندانی به تجهیزات گران‌قیمت ندارد. بیشتر رشته‌های دو و میدانی به‌طورکلی انفرادی هستند، به‌جز دوهای امدادی و برخی از مسابقات مانند دوهای صحرانوردی که در آن‌ها امتیاز اعضای یک تیم با هم جمع می‌شود.
مسابقات دو بر روی پیست مخصوص بیضی‌شکل دو، و مسابقات میدانی، یعنی پرتاب‌ها و پرش‌ها، بر روی زمین چمن ورزشگاه برگزار می‌شود. طول پیست در ورزشگاه‌های فضای باز ۴۰۰ متر و در سالن‌ها ۲۰۰ متر است. بر اساس استانداردهای فدراسیون جهانی دو و میدانی، برگزاری مسابقات دو نباید بیش از ۲۵ دور در فضای باز (دو ۱۰٬۰۰۰ متر استقامت) و ۱۵ دور در سالن (دو ۳۰۰۰ متر نیمه‌استقامت) باشد. مسافت‌های طولانی‌تر، مانند ماراتن و نیمه‌ماراتن، در جاده برگزار می‌شوند.
پرش‌های دوومیدانی شامل پرش ارتفاع، پرش طول، پرش سه‌گام و پرش با نیزه، و رشته‌های پرتابی شامل پرتاب وزنه، پرتاب دیسک، پرتاب نیزه و پرتاب چکش می‌شوند. رشته‌های ترکیبیِ دوومیدانی شامل دهگانه، هفتگانه و پنجگانه هستند که در آن‌ها ورزشکاران در چندین رشته مسابقه می‌دهند و با توجه به نتیجه‌ای که در هر رشته کسب می‌کنند، مطابق جدول امتیازات، امتیازی به‌دست می‌آورند و در پایان، کسی که امتیازات بیشتری به‌دست آورده‌باشد برندهٔ مسابقهٔ ترکیبی خواهد بود.
دو صحرانوردی
دو صحرانوردی طبیعی‌ترین بخش دوومیدانی است که در فضای آزاد و بر روی عوارض طبیعی زمین برگزار می‌شود. مسابقات دو صحرانوردی معمولاً در فصل پاییز و زمستان و در مسافت‌های ۴ تا ۱۲ کیلومتری برگزار می‌شود و مسیر آن معمولاً شامل علف‌زار و زمین‌های خاکی با عبور از درختزارها و دشت‌های باز و تپه‌های با شیب ملایم می‌شود. مهمترین مسابقهٔ این رشتهٔ ورزشی، قهرمانی دو صحرانوردی جهان است که از سال ۱۹۷۳ هر سال توسط اتحادیه بین‌المللی فدراسیون‌های دو و میدانی برگزار می‌شود.
مسابقات پیاده‌روی
مسابقات پیاده‌روی معمولاً بر روی جاده و گاهی بر روی پیست برگزار می‌شود. پیاده‌روی تنها رشتهٔ دوومیدانی است که داورانی بر روی اجرای تکنیک ورزشکاران نظارت دارند. همواره یکی از پاهای «پیاده‌روها» باید با زمین تماس داشته‌باشد و پای جلوی آن‌ها باید صاف باشد و از زانو شکسته نشود. مسابقات پیاده‌روی نیز در مسافت‌های مختلفی برگزار می‌شود. در المپیک، مردان در دو مسافت ۲۰ کیلومتر و ۵۰ کیلومتر، و زنان در مسافت ۲۰ کیلومتر مسابقه می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *