آموزش تکنیک های کشتی

آموزش ورزش های رزمی
توضیحات برنامه

کشتی یکی از ورزشهای قدیمی و فراگیر دنیاست که سبکهای متنوعی از آن در کشورهای مختلف تمرین می شود. در حال حاضر تمام کشورها دو سبک آزاد و فرنگی این رشته را پذیرفته اند که البته تفاوتهایی در این دو سبک وجود دارد.
این مجموعه توسط فیلم های آموزشی به زبان فارسی تکنیکهای مختلفی از کشتی را به شما آموزش می دهد که برای علاقه مندان این رشته ورزشی قابل استفاده می باشد.

از سایر محصولات آموزشی ورزش های رزمی دیدن فرمایید.

مطالب بیشتر

کُشتی نوعی ورزش است که در آن دو انسان غیر مسلح با یکدیگر گلاویز شده و برای به زمین زدن یا بی‌تعادل و امتیاز گرفتن از همدیگر تلاش می‌کنند.
کشتی یکی از قدیمی‌ترین و فراگیرترین ورزش‌های جهان است و احتمالاً در دوران ماقبل تاریخ با تغییر شکل در جنگ‌های تن‌به‌تن و جایگزین کردن مرگ یا صدمات شدید با یک پیروزی نمادین ایجاد شده‌است. شواهد بسیاری از حضور کشتی در تمامی تمدن‌های آغازین بشری وجود دارد. البته اولین بار در یونان باستان به یک ورزش واقعی تبدیل و در سال ۷۰۴ پ. م وارد المپیک شد. در المپیک باستان قهرمان کشتی پس از قهرمان پرتاب دیسک مهم‌ترین پهلوان یونان شمرده می‌شد.
سبک‌های متنوعی از کشتی در کشورهای مختلف دنیا تمرین می‌شود. از مهم‌ترین سبک‌های ملی و محلی کشتی می‌توان به انواع کشتی با کمربند شامل گلیما در ایسلند، شوینگن در سوئیس، گوراش در آسیای میانه و نیز سومو و جوجیتسو در ژاپن، و سامبو در روسیه اشاره کرد. در ایران نیز کشتی با چوخه یکی از رشته‌های محلی و بومی می‌باشد.
تقریباً تمام کشورهای دنیا دو سبک المپیکی کشتی یعنی کشتی فرنگی و کشتی آزاد را پذیرفته‌اند، تفاوت این دو در آن است که در کشتی فرنگی، که بیشتر در اروپای قاره‌ای محبوب است، گرفتن پائین کمر و استفاده از پا ممنوع است اما در کشتی آزاد کشتی‌گیران اجازه همین اعمال را دارند. مسابقات این دو رشته زیر نظر اتحادیه جهانی کشتی برگزار می‌شود.
قوانین ضربه فنی: تماس پشت حریف به طوری‌که هر دو شانه به مدت ۱ثانیه به تشک بچسبد.
پرتاب: فنون پرتابی در کشتی آزاد ۴ امتیاز و در کشتی فرنگی هم ۴ امتیاز خواهد داشت ولی در کشتی فرنگی اگر همراه با چرخش و کنترل در هوا باشد ۵ امتیاز به اجراکننده فن تعلق می‌گیرد.
پایان مسابقه: در کشتی آزاد اختلاف امتیاز ده و در کشتی فرنگی اختلاف امتیاز هشت به معنای پایان مسابقه است اگر هیچ‌کدام از دو کشتی گیر حریف خود را ضربه فنی نکنند یا به اختلاف امتیاز عالی نرسند پس از پایان شش دقیقه تایم قانونی کشتی کشتی‌گیر با امتیاز بیشتر برنده اعلام خواهد شد.
نکته: در صورت برابر بودن امتیازات کشتی‌گیری که امتیاز آخر را گرفته باشد پیروز خواهد شد.
زمان برگزاری مسابقات: همه کشتی‌ها از ساعت ۱۰ صبح آغاز و بین هر مسابقه تا کشتی بعدی ۳۰ دقیقه فاصله خواهد بود.
کشتی و ورزش باستانی در دوران صفویه و زندیه رونق زیادی در ایران یافت به‌طوری‌که در هر شهر صدها پهلوان بنام وجود داشت. در دوران قاجاریه علاقه به این ورزش چنان زیاد شد که در دوران ناصرالدین شاه شخصی به نام «صاحب الدوله» مأمور توسعه ورزش کشتی شد و در تمامی روزهای تعطیل پهلوانان در میادین شهر به کشتی گرفتن می‌پرداختند. مسابقات کشتی پهلوانی برای انتخاب پهلوان پایتخت از همین ایام آغاز شد و بعدها به صورت یک سنت جاری همه‌ساله درآمد. محمدصادق بلورفروش، ابراهیم یزدی معروف به یزدی بزرگ، پهلوان سیدعلی حق‌شناس، پهلوان اکبر خراسانی، حسین یوزباشی، سید حسن رزاز، سید اسماعیل کالسکه‌ساز از کشتی‌گیران و پهلوانان معروف آن زمان بودند.
از زمان رضا شاه زورخانه با فرهنگ جدید رونق بیشتری گرفت و در کنار زورخانه‌ها، باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها هم شکل گرفتند. از سال ۱۳۱۸ با مطرح شدن مقررات بین‌المللی کشتی، تغییر و تحولاتی در شیوه کشتی گرفتن و طرز لباس پوشیدن کشتی‌گیران پدید آمد.
حمید محمودپور در سال ۱۳۱۷ تعلیم کشتی آزاد و فرنگی با مقررات بین‌المللی را در ایران آغاز کرد. وی اولین تشک کشتی از جنس اسفنج را در دانشسرای تربیت بدنی واقع در دروازه دولت تهران پهن کرد. در سال ۱۳۱۸ اولین دوره مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور در دو رشته آزاد و فرنگی که آن زمان «گرک و رومن» نامیده می‌شد در ورزشگاه امجدیه تهران برگزار گردید. ۱۳۹۴ نخستین باشگاه کشتی هم باشگاه سلیمان خان در خیابان شاپور سابق بود. اولین تیم کشتی خارجی که وارد ایران شد تیم ترکیه بود که در سال ۱۳۲۶ به ایران آمد.
نخستین حضور بین‌المللی کشتی ایران در المپیک ۱۹۴۸ لندن بود که منصور رئیسی در آنجا به مقام چهارم رسید. اولین حضور تیم ملی کشتی ایران در قهرمانی کشتی جهان هم با حضور تیم ملی کشتی آزاد در اولین دورهٔ رقابت‌های قهرمانی کشتی آزاد جهان در سال ۱۹۵۱ در هلسینکی فنلاند اتفاق افتاد.
پرافتخارترین ورزش ایران در بازی‌های المپیک، ورزش کشتی با ۳۸ مدال است.

محصولات آموزشی ورزش های رزمی

پخش آنلاین آموزش ورزش های رزمی :

 

پخش آنلاین آموزش هنر رزمی نینجوتسو

پخش آنلاین آموزش تکنیک های وینگ چون

پخش آنلاین آموزش تکواندو

پخش آنلاین آموزش تکنیک های مبارزات ام ام ای

پخش آنلاین آموزش هنر رزمی کاپوئرا

پخش آنلاین آموزش بوکس به مبتدیان

پخش آنلاین آموزش تکنیک های مبارزه با چوب

پخش آنلاین آموزش ضربات پا در ورزش های رزمی

پخش آنلاین آموزش کونگ فو

پخش آنلاین آموزش هنر رزمی تای چی و حرکات آن

پخش آنلاین آموزش نانچیکو از مقدماتی تا پیشرفته

پخش آنلاین آموزش نانچیکو

پخش آنلاین آموزش تکنیک های ووشو

پخش آنلاین آموزش فرم ها و تکنیک های کونگ فو

پخش آنلاین آموزش متدهای مبارزه بروسلی

پخش آنلاین آموزش جیت کان دو

پخش آنلاین آموزش شمشیر سامورائی

پخش آنلاین آموزش آیکیدو

پخش آنلاین آموزش کاراته

پخش آنلاین تمرینات و تکنیک های هنرهای رزمی

پخش آنلاین آموزش جوجیتسو

پخش آنلاین آموزش جودو

پخش آنلاین آشنایی با تکنیک های هاپکیدو و تکواندو

پخش آنلاین نکات مقدماتی تمرینات بوکس

پخش آنلاین آموزش بوکس

پخش آنلاین آموزش بوکس تایلندی

پخش آنلاین آموزش دفاع شخصی و دفاع خیابانی

پخش آنلاین آموزش کیک بوکس

پخش آنلاین آموزش نکات و تمرینات کیک بوکس

پخش آنلاین آموزش دفاع شخصی بانوان

پخش آنلاین آموزش کشتی

پخش آنلاین آموزش کاتا سبک شوتوکان کاراته

پخش آنلاین آموزش مبارزه با شمشیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *