آهو و گل های رنگارنگ (داستانی برای آموزش جمع ۵+۱ )

معلم خصوصی کلاس اولی ها
مهد کودک تینا

کودکانه ها

 

 

در دل جنگلی سرسبز، آهویی زیبا به نام باران زندگی می‌کرد. باران عاشق گل‌های رنگارنگ بود و هر روز برای چیدن گل‌های تازه به دشت می‌رفت. یک روز که باران به دشت رسید، گل‌های قرمز زیبایی دید. با خوشحالی به سمت گل‌ها دوید و پنج گل قرمز چید. سبد کوچکش را نگاه کرد و لبخندی زد.

آهو و گل های رنگارنگ 1

بعد از چیدن گل‌های قرمز، باران به دنبال گل‌های دیگری گشت. کمی آن‌طرف‌تر، یک بوته گل زرد دید. یک گل زرد چید و به گل‌های قرمز اضافه کرد.

باران سبدش را برداشت و با خودش گفت: «پنج گل قرمز و یک گل زرد، حالا چند تا گل دارم؟»

آهو کوچولو انگشت‌هایش را شمرد و با صدای بلند گفت: «پنج، شش! من شش تا گل دارم!»

آهو و گل های رنگارنگ 2

باران خیلی خوشحال شد. او با سبد پر از گل‌های رنگارنگ به خانه برگشت و گل‌ها را در یک گلدان زیبا گذاشت. هر بار که به گل‌هایش نگاه می‌کرد، به یاد روز قشنگی می‌افتاد که پنج گل قرمز و یک گل زرد چیده بود.

حالا تو هم مثل باران، گل‌هایت را بشمار. اگر پنج گل رز قرمز و یک گل لاله زرد داشته باشی، در کل چند تا گل داری؟

 

گوینده : نفیسه کی زال

تهیه شده در : تیناسافت

 

 

آموزش اعداد به کودکان

 

 

آموزش اعداد به کودکان

 

بازگشت به صفحه جنگل ریاضی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *